André Rieu - Falling in Love (2016) poster

André Rieu - Falling in Love 2016

  • 10 2 stemmen
  • 151 min
  • Muziek

Falling In Love is André's meest romantische, persoonlijke album to date. André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra brengen een nieuw eerbetoon aan het eeuwige thema ‘de liefde’ aan de hand van beroemde lovesongs. De koning van de wals bracht tijdens de Vrijthofconcerten van 2016 in zijn Maastricht een selectie van de prachtigste ballades uit de filmgeschiedenis gekoppeld aan tijdloze melodieën die gedurende de afgelopen decennia de harten van zijn fans veroverd hebben. Meer dan 80.000 mensen - niet eerder waren het er zoveel - woonden afgelopen zomer Maestro's hommage aan zijn geboortestad bij. Naast Somewhere Over The Rainbow en Can’t Help Falling in Love horen en zien we het thema van My Fair Lady en enkele grote successen van de maestro zoals de Blauwe Donau, de Radetzky Mars en Marina. Op het podium wordt André Rieu vergezeld door Mirusia, The Platin Tenors, Lou Bega en meer dan 100 walsende paren.


Stream André Rieu - Falling in Love (2016) online in België

Wil je André Rieu - Falling in Love (2016) kijken? Is de film André Rieu - Falling in Love met André Rieu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je André Rieu - Falling in Love kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 14 oktober 2016
  • Speelduur 151 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven André Rieu Studios
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je André Rieu - Falling in Love (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film André Rieu - Falling in Love (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film André Rieu - Falling in Love (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. André Rieu - Falling in Love (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.