Fallen Flowers Thick Leaves (2016) poster

Fallen Flowers Thick Leaves 2016

  • 7 1 stemmen
  • 80 min

Hongli is een Chinese seksuoloog die vrouwen van alle leeftijden ontmoet in haar praktijk in Beijing. Hoewel de verhalen veelomvattend zijn, worstelen al haar cliënten met de verwachtingen van de samenleving. De tweeëndertigjarige Wen-wen is bijvoorbeeld een aantrekkelijke en succesvolle alleenstaande vrouw, maar ze wordt gezien als een ‘overblijfsel’: als een vrouw op haar dertigste nog geen man heeft gevonden, heeft ze de kans gemist. spreekwoordelijke boot. Haar ouders schamen zich diep. Wat hebben ze verkeerd gedaan? Beijing ziet er misschien modern uit, maar de traditionele zeden die vrouwen van alle leeftijden en klassen treffen, zijn erg ouderwets. In Fallen Flowers Thick Leaves praten vrouwen openhartig over getrouwd zijn met een man van wie ze niet houden, over lesbisch zijn en acceptatie vinden, over voorzichtig feminisme, en over degenen die – in totale wanhoop en schaamte over hun mislukte liefdesleven


Stream Fallen Flowers Thick Leaves (2016) online in België

Wil je Fallen Flowers Thick Leaves (2016) kijken? Is de film Fallen Flowers Thick Leaves te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fallen Flowers Thick Leaves kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 17 november 2016
  • Speelduur 80 minuten

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fallen Flowers Thick Leaves (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fallen Flowers Thick Leaves (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fallen Flowers Thick Leaves (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.