Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) poster

Tom Daley: The Diver and His Dad 2010

  • 59 min
  • Documentaire

Tom Daley kreeg nationale en internationale bekendheid toen hij in 2008 op 13-jarige leeftijd het Europees kampioenschap 10 meter platformduiken heren won en 7e werd in de individuele competitie en 8e in de synchro competitie op de Olympische Spelen in Peking. In de zomer van 2009 won hij op 15-jarige leeftijd de Wereldkampioenschappen, en deze documentaire volgde hem gedurende het duikseizoen van 2010.


Stream Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) online in België

Wil je Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) kijken? Is de film Tom Daley: The Diver and His Dad te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tom Daley: The Diver and His Dad kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Dinsdag 12 oktober 2010
  • Speelduur 59 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Diving, Olympic games & Father son relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tom Daley: The Diver and His Dad (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.