Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) poster

Knights of the Sky: Air War Over Romania 2024

  • 51 min
  • Documentaire Oorlog

Maak kennis met Amerikaanse gevechtspiloten en bommenwerpers die tijdens de Tweede Wereldoorlog Roemeense doelen hebben aangevallen, inclusief de grote olievelden rondom Ploesti, en Roemenen die deze hebben verdedigd. Interviews met 'Ace'-piloten, zowel Amerikaans als Roemeens, en ervaringen van gevangenen van de Amerikaanse luchtmacht worden onderzocht aan de hand van zelden bekeken Roemeense archiefbeelden. De documentaire wordt gezien door de ogen en woorden van Nicholas Dimancescu. Hij reist terug naar Roemenië om zowel zijn eigen wortels te ontdekken als om de verhalen te ontdekken van Amerikaanse en Roemeense piloten die tijdens de Tweede Wereldoorlog de Roemeense olieraffinaderijen binnenvielen en verdedigden. De ervaringen van beide partijen in oorlogstijd worden verteld en twee van hen, ooit vijanden die elkaar boven Roemenië aanvielen, ontmoeten elkaar 66 jaar later voor het eerst.


Stream Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) online in België

Wil je Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) kijken? Is de film Knights of the Sky: Air War Over Romania te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Knights of the Sky: Air War Over Romania kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 oktober 2024
  • Speelduur 51 minuten
  • Genres Documentaire & Oorlog
  • Productiebedrijven Kogainon Films
  • Trefwoorden World war ii, Romania & Oilfields.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Knights of the Sky: Air War Over Romania (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.