Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) poster

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday 2016

  • 8 1 stemmen
  • 66 min
  • Documentaire Muziek

De documentaire volgt de band Mumford and Sons en hun nieuwste groep medewerkers terwijl ze door onbekend terrein reizen en in de grote steden van Zuid-Afrika spelen met een eclectische mix van muzikantenvrienden. Ze verkennen het ambacht van het schrijven van liedjes en de mensen, gebeurtenissen en invloeden die dat dicteren. De film toont de band op haar meest open en collaboratieve manier, terwijl ze genieten van de opwinding van het spelen voor menigten in nieuwe steden die ze nog nooit eerder hebben gezien. Onderweg stelden ze zichzelf een nieuwe uitdaging; Ze brengen hun samenwerkingscultuur nog een stap verder en proberen in slechts twee dagen een mini-album te schrijven en op te nemen, samen met de andere muzikanten op tournee. Het filmen van dit proces tilt niet alleen de deksel op de kunst van het zingen.


Stream Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) online in België

Wil je Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) kijken? Is de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday met Marcus Mumford te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday te kopen op Apple TV. Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016)
  • Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday kan je kopen op Apple TV Apple TV
Huur Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016)
  • Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday kan je huren op Apple TV Apple TV

Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Dinsdag 8 november 2016
  • Speelduur 66 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Trefwoorden Britse folkrockband.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is te koop op Apple TV. Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) kan je in België huren op Apple TV.

De film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday (2016) met Marcus Mumford kopen of huren op Apple TV in België.