A Star-Spangled Story: Battle for America 2014

  • Documentaire
Trailer afspelen

'The Star-Spangled Banner' is bij iedereen bekend en wordt gewaardeerd om zijn krachtige melodie en meeslepende teksten. En toch kent slechts ongeveer 40% van de Amerikaanse burgers alle woorden. En nog minder kennen de betekenis ervan. Ga met ons mee terug naar 1814, toen Washington D.C. tijdens de ‘Tweede Onafhankelijkheidsoorlog’ door de Britten werd aangevallen en de fundamenten van de Amerikaanse democratie tot rokend puin werden gereduceerd. We onderzoeken de strijd die getuige Francis Scott Key inspireerde om de laatste momenten ervan te vereeuwigen, en onthullen vervolgens hoe zijn gedicht in een volkslied veranderde.


Stream A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) online in België

Wil je A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) kijken? Is de film A Star-Spangled Story: Battle for America met Jeff Wilburn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Star-Spangled Story: Battle for America kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 14 juni 2014
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven The Biscuit Factory & LionHeart FilmWorks
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Americana.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Star-Spangled Story: Battle for America (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.