Como una novia sin sexo 2016

  • 5.2 23 stemmen
  • 93 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Wanneer drie vrienden op kampeertrip gaan in een afgelegen deel van Argentinië, komen seksuele spanningen al snel naar boven. Eenmaal in virtuele afzondering aan het strand, merkt Juli, die ook op de camping kampeert, al snel dat de jongens een hechtere relatie lijken te hebben dan ze als 'normaal' zou beschouwen. Vooral voor twee van de jongens vervaagt de grens tussen vriendschap en liefde, omdat hun verlangen te groot wordt om te verdragen. Wanneer wat begon als een eenvoudig uitje, al snel een tintje krijgt van seks, romantiek en conflicten, wordt iedereen gedwongen om voor het eerst te confronteren met wie ze werkelijk zijn.


Stream Como una novia sin sexo (2016) online in België

Wil je Como una novia sin sexo (2016) kijken? Is de film Como una novia sin sexo met Javier De Pietro te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Como una novia sin sexo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Como una novia sin sexo (2016) streamen op Dekkoo. Het is mogelijk om de film Como una novia sin sexo te kopen op Apple TV. Como una novia sin sexo (2016) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Como una novia sin sexo (2016) gratis
  • Como una novia sin sexo is beschikbaar op Dekkoo Dekkoo
Koop Como una novia sin sexo (2016)
  • Como una novia sin sexo kan je kopen op Apple TV Apple TV
Huur Como una novia sin sexo (2016)
  • Como una novia sin sexo kan je huren op Apple TV Apple TV

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 13 oktober 2016
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productie budget $400,000
  • Productiebedrijven Sombracine Producciones
  • Productielanden Argentina
  • Trefwoorden Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Como una novia sin sexo (2016) met Javier De Pietro is te streamen op Dekkoo. Como una novia sin sexo (2016) is te koop op Apple TV. Como una novia sin sexo (2016) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Como una novia sin sexo (2016) streamen op Dekkoo in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Como una novia sin sexo (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Como una novia sin sexo (2016) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Como una novia sin sexo (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Como una novia sin sexo (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Como una novia sin sexo (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Como una novia sin sexo (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Como una novia sin sexo (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Como una novia sin sexo (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Como una novia sin sexo (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Como una novia sin sexo (2016) met Javier De Pietro kopen of huren op Apple TV in België.