Jane: An Abortion Service (1995) poster

Jane: An Abortion Service 1995

  • 1 1 stemmen
  • 58 min
  • Documentaire

Deze fascinerende politieke kijk op een weinig bekend hoofdstuk in de vrouwengeschiedenis vertelt het verhaal van 'Jane', de in Chicago gevestigde gezondheidsorganisatie voor vrouwen die tussen 1969 en 1973 bijna 12.000 veilige illegale abortussen uitvoerde zonder formele medische opleiding. Terwijl leden van Jane het feminisme beschrijven en klanten beschrijven hoe ze Jane hebben gevonden, vermengen archiefbeelden en recreaties zich om te laten zien hoe de repressie van het begin van de jaren zestig en de sociale bewegingen van het eind van de jaren zestig deze unieke groep beïnvloedden. Zowel essentiële kennis als meditatie over het proces van empowerment, Jane: An Abortion Service toont het belang van het behoud van de kennis van vrouwen in het licht van de revisionistische geschiedenis. JANE: EEN ABORTUSSERVICE werd gefinancierd door de Independent Television Service (ITVS) met geld van de Corporation for Public Broadcasting.


Stream Jane: An Abortion Service (1995) online in België

Wil je Jane: An Abortion Service (1995) kijken? Is de film Jane: An Abortion Service te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jane: An Abortion Service kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 6 oktober 1995
  • Speelduur 58 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Women Make Movies
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Feminism, Women's health, Reproductive health, Abortion, Reproductive rights, Women's lib & Pro choice.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jane: An Abortion Service (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jane: An Abortion Service (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jane: An Abortion Service (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jane: An Abortion Service (1995) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.