Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) poster

Paul McCartney: From Rio to Liverpool 1990

  • 50 min
  • Documentaire Muziek

Deze MPL-documentaire gaat over de World Tour '90 van Paul McCartney. Het concentreert zich op de hele organisatie die voor deze tour is opgezet en bevat ook enkele live optredens van Paul en zijn band. Sommige interviews worden gegeven door Paul, Hamish, Wix en andere leden van de crew. De documentaire begint met de herinnering aan het concert in het Maracana Stadion in Brazilië op 21 april 1990. Twee dagen daarvoor begint het hevig te regenen en niemand kan nog garanderen dat de show van vanavond echt zal plaatsvinden. De regen is zo hevig dat de crew enorme moeite heeft om het podium op te zetten. Een eerdere datum (19 april) is vanwege de regen al afgelast. Maar die avond, precies op het moment dat Paul en zijn band het podium opkomen, stopt de regen als een wonder. De show wordt uiteindelijk door 184.000 mensen bijgewoond, waarmee een nieuw wereldrecord wordt gevestigd voor het grootste concert dat in de geschiedenis van de rock'n'roll wordt gegeven.


Stream Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) online in België

Wil je Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) kijken? Is de film Paul McCartney: From Rio to Liverpool met John Hurt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Paul McCartney: From Rio to Liverpool kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 17 december 1990
  • Speelduur 50 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Productiebedrijven MPL Communications
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Paul McCartney: From Rio to Liverpool (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.