Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) poster

Bart LaRue's The Ark of Noah 1975

  • 5 1 stemmen
  • 93 min
  • Documentaire Fantasie

Een schip dat half zo groot is als de Queen Mary, gemaakt van met de hand bewerkt eikenhout, ligt bevroren in een gletsjer op de berg Ararat in het noorden van Turkije. In deze documentaire brengt producer-regisseur-acteur Bart LaRue de theorie naar voren dat dit verwoeste schip de ark van Noach is. LaRue raakte zo geobsedeerd door deze theorie dat hij zijn leven riskeerde door elk stukje bewijsmateriaal dat hij kon verzamelen te fotograferen, en zelfs een heel gezelschap om te kopen. Turkse soldaten aan de Russische grens moesten 'de andere kant op kijken' terwijl hij een team van zeventien pakpaarden en zijn filmploeg de berg op nam. De legende van Noach en zijn prachtige schip bestaat al eeuwen; nu is er wetenschappelijk bewijs dat de legende inderdaad werkelijkheid is. Nu kunt u zelf beslissen. Is dit de echte Ark van Noah ?


Stream Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) online in België

Wil je Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) kijken? Is de film Bart LaRue's The Ark of Noah met Bart La Rue te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bart LaRue's The Ark of Noah kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 januari 1975
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Documentaire & Fantasie
  • Productiebedrijven Janus of Hollywood, Rainbow Adventure Film & American National Enterprises
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Noah's ark & Documentary fiction.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bart LaRue's The Ark of Noah (1975) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.