Femaliens: Seduction of the Species (2017) poster

Femaliens: Seduction of the Species 2017

  • 5.5 2 stemmen
  • 101 min
  • Sciencefiction Fantasie

De Femaliens zijn geland en ze willen naar beneden! Ze komen uit de verre uithoeken van de sexyspace om de mensheid op elke mogelijke manier te verleiden. Met hun bezittingen op sleeptouw maken de Femaliens een noodlanding op Venice Beach en treffen ze een primitieve man aan die lessen in verleiding nodig heeft. Als ambassadeurs van de passie vervullen de dames hun missie en veranderen de grotjongens in holbewoners! De meiden, meesters van tijd en ruimte, keren terug naar Venice Beach en vinden feestgangers die hulp nodig hebben bij het loskomen. De Femaliens gebruiken hun vaardigheden om de studentes te leren hoe ze het feest jarenlang gaande kunnen houden! Van Homo Erectus tot de moderne tijd (nou ja... de jaren 90) laten deze groepen stoere mensachtigen de bewoners van planeet Aarde zien hoe ze hun remmingen kunnen verliezen en de soort kunnen bestendigen!


Stream Femaliens: Seduction of the Species (2017) online in België

Wil je Femaliens: Seduction of the Species (2017) kijken? Is de film Femaliens: Seduction of the Species met Jacqueline Lovell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Femaliens: Seduction of the Species kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 15 augustus 2017
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Sciencefiction & Fantasie
  • Productiebedrijven Surrender Cinema
  • Trefwoorden Softcore.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Femaliens: Seduction of the Species (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Femaliens: Seduction of the Species (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Femaliens: Seduction of the Species (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Femaliens: Seduction of the Species (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.