Het meisje met de blauwe hoed (1934) poster

Het meisje met de blauwe hoed 1934

  • 5.7 3 stemmen
  • 91 min
  • Komedie

De jonge dienstplichtige soldaat Daan is verliefd op Betsy, het meisje met de blauwe hoed. Zijn 'slapie' Toontje koppelt de twee aan elkaar, maar zorgt er ook voor dat de ontluikende romance niet te serieus wordt: 'Vaste verkering is toch niets voor een soldaat'. Betsy wordt gespeeld door Truus van Aalten, een jonge Nederlandse actrice die in de jaren twintig van de vorige eeuw furore maakte in Duitsland. Steevast was zij te zien in komische rollen, al heeft ze nooit de kans gekregen dat komisch talent volledig te ontplooien. Het Meisje met den Blauwen Hoed is de enige Nederlandse film waarin zij te zien is.


Stream Het meisje met de blauwe hoed (1934) online in België

Wil je Het meisje met de blauwe hoed (1934) kijken? Is de film Het meisje met de blauwe hoed met Truus van Aalten te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Het meisje met de blauwe hoed kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 december 1934
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $49,556
  • Productiebedrijven Filma Filmproduktie N.V.
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Het meisje met de blauwe hoed (1934) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Het meisje met de blauwe hoed (1934) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Het meisje met de blauwe hoed (1934) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Het meisje met de blauwe hoed (1934) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.