Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) poster

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park 2009

  • 6.6 8 stemmen
  • 173 min
  • Muziek

‘Is there anybody alive in London, tonight?’ Als Bruce Springsteen na tien minuten optreden deze vraag het publiek in slingert is het in ieder geval overduidelijk dat The Boss nog in leven is. Al schreeuwend en met wilde armgebaren heeft hij al voor het tweede nummer ten einde is flinke zweetplekken rond zijn oksels en gek genoeg ook op zijn schouders. De Amerikaan en zijn E Street Band zijn niet naar Hyde Park gekomen om subtiel hun nummers aan de man te brengen. Dat zou ook onmogelijk zijn: zelfs de obscure nummers van The Boss zijn bekend bij de gigantische publiekschare. Als kijker van deze dvd kun je je goed voorstellen hoe geweldig deze ervaring voor de aanwezigen moet zijn geweest. In bijna drie uur komen liedjes uit het gehele oeuvre van Springsteen voorbij, elk met dezelfde passie gebracht en met hetzelfde enthousiasme ontvangen.


Stream Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) online in België

Wil je Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) kijken? Is de film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park met Bruce Springsteen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park te kopen op Apple TV.

Koop Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009)
  • Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park kan je kopen op Apple TV Apple TV

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 28 juni 2009
  • Speelduur 173 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Thrill Hill Productions
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is te koop op Apple TV.

De film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Bruce Springsteen & the E Street Band: London Calling Live in Hyde Park (2009) met Bruce Springsteen kopen of huren op Apple TV in België.