Oversize Cops 2017

Originele titel: โอเวอร์ไซส์..ทลายพุง

  • 6.6 8 stemmen
  • 100 min
  • Komedie Actie
Trailer afspelen

We volgen vier politie-sergeanten met overgewicht, Kan (Sarun Shinsuwapala), Yoi (Pramote Pathan), Ao (Supachai Supprasert) en Pleum (Somyos Matures), terwijl ze worstelen met hun gewicht en fysieke eisen om deel uit te maken van de Thaise wetshandhaving. Oversize Cops, een verhaal over vriendschap en het sociale stigma van overgewicht, presenteert een evenwichtig geval tussen het belang van fit blijven en het omarmen van chubbiness. Het is een schreeuw voor iedereen die ernaar streeft om fit te blijven en tegelijkertijd diegenen te verzekeren die liever een plus-size zijn. Het enige dat telt, zijn de banden die we delen met de mensen die belangrijk voor ons zijn.


Stream Oversize Cops (2017) online in België

Wil je Oversize Cops (2017) kijken? Is de film Oversize Cops met Sarun Cinsuvapala te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Oversize Cops kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 maart 2017
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie & Actie
  • Productiebedrijven TMOMENT
  • Productielanden Thailand
  • Trefwoorden Police, Hijinks, Physical comedy, Law enforcement, Buddy cop, Self confidence, Acceptance, Unconventional, Plus size, Oversize, Teamwork, Comedy, Action, Adventure, Humor, Partners, Challenges & Hilarity.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Oversize Cops (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Oversize Cops (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Oversize Cops (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Oversize Cops (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Oversize Cops (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Oversize Cops (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.