Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) poster

Lenette van Dongen: Tegenwind 2017

  • 6 1 stemmen
  • 61 min
  • Komedie

Op een verlaten strand loopt een vrouw keihard te zingen, maar niemand die het hoort. De storm jaagt haar stem voorbij de donkere wolken. Het kan haar niet schelen, want zij zingt niet langer voor een ander! Ze zingt omdat er eindelijk weer een lied in haar ziel klinkt. De wind is sterk en giert om haar hoofd. Ze vecht om overeind te blijven. Omdraaien en gemakkelijk voort geblazen terug naar waar ze vandaan komt, is geen optie.Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de Grote Stad om in een Dorp dicht bij Zee haar rust te vinden. Terug naar de Natuur. Maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger…? Vindt ze haar ZEN? Of houdt ze haar ZODEMIETER OP?


Stream Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) online in België

Wil je Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) kijken? Is de film Lenette van Dongen: Tegenwind met Lenette van Dongen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lenette van Dongen: Tegenwind kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 23 december 2017
  • Speelduur 61 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Bunker Theaterzaken & BNNVARA
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lenette van Dongen: Tegenwind (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.