Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) poster

Batman: The Animated Series - The Legend Begins 2002

  • 8.2 9 stemmen
  • 111 min
  • Animatie Actie

Gebaseerd op de wedergeboorte van de kruisvaarder met de kap in Frank Millers The Dark Knight Returns en Batman: Year One, redde deze animatieserie uit 1992 de tv-Batman en trok een onverwacht publiek voor een middagtekenfilm: volwassenen. De eerste vijf afleveringen die hier zijn verzameld, bevatten superschurken als Man-bat, the Scarecrow en Poison Ivy, maar de heerlijk demente Joker (ingesproken door Mark Hamill) steelt de show in zijn twee optredens, vooral in het verwrongen 'Christmas with the Joke'. ' De clownprins van de misdaad ontsnapt uit Arkham Asylum in een door raketten aangedreven kerstboom en loopt een tv-uitzending van It's a Wonderful Life voor met zijn eigen moorddadige kersttraktatie. Het is een solide start van een strakke, gestileerde, slim geschreven serie die met de tijd alleen maar beter werd. Vanaf 7 jaar en ouder.


Stream Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) online in België

Wil je Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) kijken? Is de film Batman: The Animated Series - The Legend Begins met Kevin Conroy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Batman: The Animated Series - The Legend Begins kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 23 april 2002
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Animatie & Actie
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Batman: The Animated Series - The Legend Begins (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.