ماندوو 2010

  • 6.2 2 stemmen
  • 84 min
  • Drama
Trailer afspelen

Het is 2004 en het nieuws dat Saddam Hoessein is overleden, veroorzaakt schokgolven door het Midden-Oosten. Shaho is de zoon van een oudere man van Iraans Koerdische afkomst; De gezondheid van de oude man laat hem in de steek nadat hij een beroerte heeft gehad, en hij is ervan overtuigd dat hij niet lang meer te leven heeft. Shaho, zijn vader en hun familie wonen al een tijdje in een Iraaks vluchtelingenkamp, ​​maar met het overlijden van Saddam gelooft Shaho dat de tijd rijp is om terug te keren naar Iran, waar vader zijn laatste dagen in het land kan doorbrengen. van zijn geboorte. Terwijl Shaho echter plannen maakt voor de reis terug naar Iran, bezoekt zijn neef Sheelan de familie voor het eerst in twintig jaar; haar ouders vluchtten naar Zweden toen ze nog een kind was, waar ze nu arts is, en ze wil dat haar stervende oom zich daar bij haar voegt, waar hij veilig en goed verzorgd zal zijn.


Stream ماندوو (2010) online in België

Wil je ماندوو (2010) kijken? Is de film ماندوو met Shahab Fazili te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je ماندوو kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 17 februari 2010
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $350,000
  • Productielanden Iran & Iraq

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film ماندوو (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je ماندوو (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film ماندوو (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film ماندوو (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

ماندوو (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. ماندوو (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.