Marco Borsato - Onderweg [live in de kuip] (2002) poster

Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) 2002

Originele titel: Marco Borsato - Onderweg [live in de kuip]

  • 4 2 stemmen
  • 123 min
  • Muziek

Op 14, 15 en 16 juni van 2002 gaf Marco Borsato driemaal op rij acte de presance in Feyenoord Stadion de Kuip in Rotterdam. De drie concerten waren met elk ongeveer 45.000 bezoekers van een on-Nederlandse proportie, nog nooit eerder is het een Nederlandse artiest gelukt om de Kuip drie avonden vol te krijgen. Samen met zijn band bracht Borsato al zijn grote nummer ten gehore tegen de achtergrond van een werkelijk zeer prachtig en groots decor. Ook andere bekende artiesten als Trijntje Oosterhuis, en Sita kwamen voorbij in duetten met Marco. De concerten duurden meer dan twee en een half uur en daarvan is iets meer dan twee uur op deze DVD terecht gekomen


Stream Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) online in België

Wil je Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) kijken? Is de film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) met Marco Borsato te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 31 oktober 2002
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Muziek
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Marco Borsato - Onderweg (Live in De Kuip) (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.