Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) poster

Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson 2014

  • 5.2 5 stemmen
  • 51 min
  • Documentaire

Op 28 juni 1969 voerde de politie van New York een inval uit in de Stonewall Inn, een homobar aan Christopher Street in Greenwich Village. Tot verbazing van de politieagenten besloten de feestende bar bezoekers zich te verdedigen en vochten terug. Tegenwoordig wordt dit incident gevierd in een reeks kleurrijke en flamboyante feesten in steden over de hele wereld. Overal herdenken mensen de pioniers van de homo- en lesbienne beweging 45 jaar geleden. Five Days in New York neemt kijkers mee terug naar de oorsprong van de gay pride-beweging in New York City.


Stream Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) online in België

Wil je Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) kijken? Is de film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 6 juli 2014
  • Speelduur 51 minuten
  • Genres Documentaire

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fünf Tage in New York: Gay Pride am Hudson (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.