Captain Morten and the Spider Queen 2018

  • 4.8 11 stemmen
  • 79 min
  • Animatie Avontuur
Trailer afspelen

Een jongen krimpt tot de grootte van een insect. Hij moet zijn speelgoedboot door een ondergelopen café zien te loodsen. Hij leert controle over zijn leven te krijgen en op te groeien door kleiner te worden.


Stream Captain Morten and the Spider Queen (2018) online in België

Wil je Captain Morten and the Spider Queen (2018) kijken? Is de film Captain Morten and the Spider Queen met Cian Patrick O'Dowd te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Captain Morten and the Spider Queen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 15 augustus 2018
  • Speelduur 79 minuten
  • Genres Animatie & Avontuur
  • Productiebedrijven Calon, Nukufilm, Telegael, uMedia, uFund & Grid Animation
  • Productielanden Belgium, Estonia, Ireland & United Kingdom
  • Trefwoorden Stop motion.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Captain Morten and the Spider Queen (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Captain Morten and the Spider Queen (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Captain Morten and the Spider Queen (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Captain Morten and the Spider Queen (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.