Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) poster

Gerry Mulligan Quartet: In Sweden 2024

  • 5 1 stemmen
  • Muziek

Er zijn talloze bootleg-opnames van verschillende groepen onder leiding van Gerry Mulligan in de jaren vijftig en zestig, maar dit intiem opgenomen concert in Stockholm uit 1957 (opgenomen door Radio Zweden) is een van de mooiste albums die er zijn. Het samenspel tussen de onnavolgbare baritonsax van Mulligan en de Fluid Valve-trombone van Bob Brookmeyer is op elk nummer fantastisch en hun bekendheid met het materiaal (waarvan het grootste deel al een tijdje in het boek van de groep stond, waaronder vijf nummers die zes maanden eerder waren opgenomen voor Pacific Jazz) valt meteen op, aangezien de band voornamelijk op hoofdakkoorden vertrouwt; de uitstekende ritmesectie bestaat uit bassist Joe Benjamin en drummer Dave Bailey. Vanaf Mulligans begindagen als leider van het kwartet met Chet Baker verkent het kwartet Brookmeyers nog openstaande 'Brookland', en Mulligans piano klinkt een beetje als Dave Brubeck op zijn 'Blue at the Roots'.


Stream Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) online in België

Wil je Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) kijken? Is de film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden met Gerry Mulligan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gerry Mulligan Quartet: In Sweden kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 september 2024
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Impro-Jazz

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles


Veelgestelde vragen

De film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gerry Mulligan Quartet: In Sweden (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.