Wish Gone Amiss (2007) poster

Wish Gone Amiss 2007

  • 7.9 11 stemmen
  • 68 min
  • Komedie Drama Familie

Hannah, Cory, Zack en Cody zouden allemaal willen dat hun leven anders zou zijn, maar niemand denkt na over de gevolgen als een vallende ster de nachtelijke hemel verlicht. Miley Stewart (ook bekend als Hannah Montana) heeft genoeg van het dubbelleven. De hele dag, elke dag, een superster-popprinses zijn, zou helemaal geweldig zijn, toch? Cory ziet kansen om geld te verdienen in elke hoek van het Witte Huis als hij Mr. President wordt. Maar terwijl hij druk bezig is met zaken doen, oh ja, er zijn ook zaken die te maken hebben met het besturen van het land. En voor de gewone jongens Zack en Cody is het chique en 'suiteleven' niet genoeg: ze willen superhelden zijn! Zoals Miley zou zeggen: 'Zoete hapjes!'


Stream Wish Gone Amiss (2007) online in België

Wil je Wish Gone Amiss (2007) kijken? Is de film Wish Gone Amiss met Miley Cyrus te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wish Gone Amiss kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 juli 2007
  • Speelduur 68 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Familie

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wish Gone Amiss (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wish Gone Amiss (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wish Gone Amiss (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wish Gone Amiss (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.