De film van Dylan Haegens 2018

  • 7.8 19 stemmen
  • 81 min
  • Familie Komedie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.


Stream De film van Dylan Haegens (2018) online in België

Wil je De film van Dylan Haegens (2018) kijken? Is de film De film van Dylan Haegens met Dylan Haegens te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De film van Dylan Haegens kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 16 augustus 2018
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Familie, Komedie, Avontuur & Sciencefiction
  • Productie budget $800,000
  • Productiebedrijven 2CFilm & Liever Sociaal
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De film van Dylan Haegens (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De film van Dylan Haegens (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De film van Dylan Haegens (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De film van Dylan Haegens (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.