Framing John DeLorean 2019

  • 6.1 51 stemmen
  • 109 min
  • Documentaire Drama
Trailer afspelen

Geld, macht, politiek, drugs, een schandaal en snelle auto's. Het ongelooflijke verhaal van John DeLorean is materie waar een Hollywood-scenarioschrijver van droomt. Maar wie was de echte John DeLorean? Voor sommigen was hij een visionaire afvallige die een revolutie teweegbracht in de auto-industrie. Voor anderen was hij de ultieme oplichter. Voor de eerste keer vertelt “Framing John DeLorean” het buitengewone leven en de legende van de controversiële autofabrikant, door zijn snelle opkomst door de gelederen van General Motors te volgen, zijn obsessieve zoektocht om een sportwagen te bouwen die de wereld zou veroveren, en het uit de gratie vallen na beschuldiging van cocaïnesmokkel.


Stream Framing John DeLorean (2019) online in België

Wil je Framing John DeLorean (2019) kijken? Is de film Framing John DeLorean met Alec Baldwin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Framing John DeLorean kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Framing John DeLorean te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Framing John DeLorean (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Framing John DeLorean (2019)
Huur Framing John DeLorean (2019)

Download Framing John DeLorean (2019) Nederlandstalige ondertiteling
Framing.John.DeLorean.2019.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-QOQ Downloaden
Framing.John.DeLorean.2019.720p.BluRay.x264-BRMP Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 juni 2019
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Documentaire & Drama
  • Productiebedrijven 9.14 Pictures & XYZ Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Court case, Fbi, Engineering, Drug trade, Muscle car & Car designer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Framing John DeLorean (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Framing John DeLorean (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Framing John DeLorean (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Framing John DeLorean (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Framing John DeLorean (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Framing John DeLorean (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Framing John DeLorean (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Framing John DeLorean (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Framing John DeLorean (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Framing John DeLorean (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Framing John DeLorean (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Framing John DeLorean (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Framing John DeLorean (2019) met Alec Baldwin kopen of huren op Apple TV in België.