An den Rändern der Welt (2018) poster

An den Rändern der Welt 2018

  • 6 1 stemmen
  • Documentaire

Ze leven aan de rand van de bekende wereld – ver van de bewoonde wereld, maar toch getroffen door de gevolgen ervan.Fotograaf Markus Mauthe bezocht deze laatste inheemse volkeren om de inherente schoonheid van hun culturen vast te leggen, voordat ook zij het slachtoffer zouden worden van de steeds verder voortschrijdende mondialisering. De reis voert van Zuid-Soedan en Ethiopië naar Maleisische zeenomaden en Braziliaanse Indianen in Mato Grosso, die zich zijn gaan verdedigen tegen de vernietiging van hun natuurlijke habitat. Het resultaat is een film die intieme en onvervalste ontmoetingen met weelderige fotografie vastlegt – en tegelijkertijd een oproep doet voor het behoud van inheemse culturen, die zeker zullen verdwijnen als we niet heroverwegen en dienovereenkomstig handelen.


Stream An den Rändern der Welt (2018) online in België

Wil je An den Rändern der Welt (2018) kijken? Is de film An den Rändern der Welt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je An den Rändern der Welt kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 november 2018
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Filmtank
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je An den Rändern der Welt (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film An den Rändern der Welt (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film An den Rändern der Welt (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. An den Rändern der Welt (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.