Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder 2010

Originele titel: Fireman Sam: The Great Fire of Pontypandy

  • 5.8 10 stemmen
  • 60 min
  • Animatie Familie TV Film
Trailer afspelen

Nadat Brandweerman Sam zijn broer Karel van de vuurtoren van Piekepolder heeft gered krijgt hij de Medaille voor Uitzonderlijke Heldenmoed opgespeld door Hoofdcommandant Bosch. De commandant biedt Sam ook een mooie nieuwe baan aan in Nieuwstad. En Sam denkt er serieus over na om Piekepolder voor altijd te verlaten... Maar dan gebeurt er een ramp: tijdens een uitje met de scouting loopt een kampvuurtje compleet uit de hand. Sam had er nog wel zo voor gewaarschuwd om geen open vuur te maken! Heel Piekepolder loopt gevaar, en Sam en de rest van het brandweerteam moeten alles op alles zetten om de stad te redden. Zou het Sam lukken om het enorme vuur te doven? En weet Sam eigenlijk wel zeker dat hij weg wil uit Piekepolder?


Stream Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) online in België

Wil je Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) kijken? Is de film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder met Steven Kynman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 5 april 2010
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Animatie, Familie & TV Film
  • Productiebedrijven Bridge Entertainment Group
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Brandweerman Sam - De Grote Brand in Piekepolder (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.