Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) poster

Fantasia, ma non troppo, per violino 1976

  • 93 min
  • Historisch

De stad Bologna, vanaf de geboorte tot nu, aan de hand van personages die representatief zijn voor haar geschiedenis, in een documentaire sleutel of gereconstrueerd met acteurs als Francesco Guccini, in de rol van de dichter Giulio Cesare Croce, Claudio Cassinelli in de rol van Giuseppe Massarenti, Piera degli Esposti in een deel van zes karakters van de familie Bentivoglio.


Stream Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) online in België

Wil je Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) kijken? Is de film Fantasia, ma non troppo, per violino met Francesco Guccini te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fantasia, ma non troppo, per violino kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 januari 1976
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Historisch
  • Trefwoorden Bologna.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fantasia, ma non troppo, per violino (1976) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.