Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) poster

Jacques Pépin: The Art of Craft 2017

  • 8 1 stemmen
  • Documentaire

Ontdek het verhaal van chef-kok Jacques Pépin (geb. 18 december 1935), een jonge immigrant met het uiterlijk van een filmster, een charmant Gallisch accent en een zo adembenemende beheersing van koken en lesgeven dat hij een icoon van de vroege keuken werd – samen met James Beard en Julia Child behoort tot het handjevol Amerikanen dat de manier heeft veranderd waarop het land naar de voedselwereld kijkt.


Stream Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) online in België

Wil je Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) kijken? Is de film Jacques Pépin: The Art of Craft te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jacques Pépin: The Art of Craft kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 mei 2017
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Chef.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jacques Pépin: The Art of Craft (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.