Born in Evin 2019

  • 6 3 stemmen
  • 98 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Geen nederlandstalige beschrijving beschikbaar voor deze film.


Stream Born in Evin (2019) online in België

Wil je Born in Evin (2019) kijken? Is de film Born in Evin met Maryam Zaree te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Born in Evin kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Born in Evin (2019) streamen op DocAlliance Films. Born in Evin (2019) is te huur op DocAlliance Films om online te kijken.

Stream Born in Evin (2019) gratis
Huur Born in Evin (2019)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 17 oktober 2019
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Tondowski Films, ORF, ZDF & Golden Girls Filmproduktion
  • Productielanden Austria & Germany
  • Trefwoorden Women's prison, Frankfurt am main, Family secrets, Home movie footage, Woman director, Political prisoner, Iranian revolution, Mother daughter relationship & Traumatized woman.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Born in Evin (2019) met Maryam Zaree is te streamen op DocAlliance Films. Born in Evin (2019) kan je in België huren op DocAlliance Films.

Momenteel kun je Born in Evin (2019) streamen op DocAlliance Films in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Born in Evin (2019) is te koop op streamingdienst DocAlliance Films. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Born in Evin (2019) huren op DocAlliance Films. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Born in Evin (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Born in Evin (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Born in Evin (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Born in Evin (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Born in Evin (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Born in Evin (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Born in Evin (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Born in Evin (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.