Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) poster

Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench 2018

  • 9.3 3 stemmen
  • 52 min
  • Documentaire

Een onbekende wereld verkennen, 10.000 meter onder de golven. Nadat ze een reuzen inktvis op film hebben vastgelegd, onderzoekt de diepzee filmploeg van NHK het diepste punt van onze planeet. De Marianentrog is bijna 11 kilometer diep. De waterdruk is enorm, en het is een wereld die al lang buiten ons bereik ligt. Welke wezens zouden zulke vijandige omstandigheden kunnen overleven? Dit is een expeditie om de diepste grens van de aarde te verkennen. Verteld door David Attenborough.


Stream Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) online in België

Wil je Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) kijken? Is de film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench met David Attenborough te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 juli 2018
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven NHK, ZDF & ARTE
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Deep sea, Submersible, Marine life & Mariana trench.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Deep Ocean: Descent into the Mariana Trench (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.