You Changed My Life 2009

  • 7.8 5 stemmen
  • 111 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Het is zes maanden geleden dat Laida Magtalas het hart won van Miggy Montenegro, haar 'prins op het witte paard' en al die tijd was alles heel goed. Laida werd van uitvoerend assistente bevorderd tot directeur, terwijl Miggy het goed doet als mentor en raadgever van zijn oudere broer Art Montenegro. Maar Laida heeft een aanbieding van haar tante in Canada gekregen, en die heeft haar daar ten zeerste aanbevolen voor haar prestaties en vraagt haar om daar te gaan werken, waar ze op ingaat. Miggy's vader staat net voor zijn promotie tot general manager van de industriële wasserij van de familie in Laguna, zij het met enige bedenkingen. De promotie blijkt moeilijk te zijn voor het paar en hun relatie lijdt zwaar onder het apart leven van elkaar. Dit wordt alleen maar verergerd door Laida's oude vriend Mackoy, waar Miggy erg jaloers op is, en zeker als hij opnieuw een beetje te dicht rond haar draait...


Stream You Changed My Life (2009) online in België

Wil je You Changed My Life (2009) kijken? Is de film You Changed My Life met John Lloyd Cruz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je You Changed My Life kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 februari 2009
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven Star Cinema – ABS-CBN Film Productions & Viva Films
  • Productielanden Philippines
  • Trefwoorden Philippines & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film You Changed My Life (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je You Changed My Life (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film You Changed My Life (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film You Changed My Life (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

You Changed My Life (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. You Changed My Life (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.