Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) poster

Wake Island: Alamo of the Pacific 2003

  • 105 min
  • Documentaire

Deze documentaire is een boeiend verslag van de verdediging van Wake Island door een klein contingent Amerikaanse mariniers en civiele aannemers. Van 8 tot 23 december 1941 verijdelden de verdedigers een luchtaanval en een poging tot amfibische landing van een marine-taskforce voordat ze uiteindelijk werden overweldigd door de derde poging van de Japanse keizerlijke marine.


Stream Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) online in België

Wil je Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) kijken? Is de film Wake Island: Alamo of the Pacific met Brad Borman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wake Island: Alamo of the Pacific kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 januari 2003
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden World war ii, U.s. marine, Pacific theater, 1940s & Wake island.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wake Island: Alamo of the Pacific (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.