Himalaya, la marche au-dessus (2019) poster

Himalaya, la marche au-dessus 2019

  • 53 min
  • Documentaire

De Franse avonturier Eliott Schönfeld doorkruist de Himalaya van west naar oost. Buiten de gebaande paden leidt zijn weg hem eerst door de brede valleien van Ladakh en over kale passen en gletsjers naar Nepal. Er is altijd wel een zevenduizender in zicht, maar mensen en dorpen zijn de uitzondering. Eliott's enige metgezel op deze eenzame wandeling is zijn paard Robert. Terwijl de besneeuwde en ijzige passages een echte uitdaging worden voor de trouwe viervoeter, voelt Eliott in de bitter koude nachten op zijn eigen lichaam dat hij misschien te veel heeft bespaard op zijn uitrusting. Toch verkent de minimalistische avonturier onderweg zijn grenzen en doet hij het zonder de laatste gemakken van de beschaving: tent, slaapzak en aansteker. Hoe weinig is net genoeg?


Stream Himalaya, la marche au-dessus (2019) online in België

Wil je Himalaya, la marche au-dessus (2019) kijken? Is de film Himalaya, la marche au-dessus te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Himalaya, la marche au-dessus kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 november 2019
  • Speelduur 53 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Himalaya mountain range & Survival.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Himalaya, la marche au-dessus (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Himalaya, la marche au-dessus (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Himalaya, la marche au-dessus (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Himalaya, la marche au-dessus (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.