Thomas Smith: Will set you free (2011) poster

Thomas Smith will set you free 2011

Originele titel: Thomas Smith: Will set you free

  • 8 1 stemmen
  • 146 min
  • Komedie

Na het succes van 'Alienman Smith' stelt Thomas Smith zijn nieuwste show 'Thomas Smith will set you free' voor. In deze voorstelling heeft Thomas het over de ergernissen die zich voordoen tijdens het dagelijkse bestaan, zoals het mysterieuze gedrag van elektronische toestellen, fruitvliegen en kappers, maar ook de vernederende regels die we zelf bedenken, zoals het dragen van een fluovest als je autopech hebt. De show gaat over de vlucht van dit alles in vreemde hobby's als tuning en weekend-cowboys. Thomas zal ook medeleven tonen voor oesters, dieren die hun best gedaan hebben om te kunnen overleven maar niet gerekend hadden op onze rare voorkeuren. Verder maak je ook kennis met Thomas Midgley.


Stream Thomas Smith will set you free (2011) online in België

Wil je Thomas Smith will set you free (2011) kijken? Is de film Thomas Smith will set you free met Thomas Smith te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Thomas Smith will set you free kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Maandag 10 oktober 2011
  • Speelduur 146 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Thomas Smith will set you free (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Thomas Smith will set you free (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Thomas Smith will set you free (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Thomas Smith will set you free (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.