Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) poster

Van rijdende PCC tot concervenblik 1993

  • 9 1 stemmen
  • 100 min
  • Documentaire Historisch

Op 30 juni 1993 reden er officieel voor het laatst PCC's in de reguliere dienst bij de HTM. Deze film geeft een beeld van het afscheid en de inzet in de laatste maanden. De laatste rit werd op 30 juni 1993 gereden door inmiddels overleden bestuurder Michael Harders met de 1175 op lijn 10. Het laatste deel van de film toont trieste beelden van de afvoer en de sloop van de PCC-cars.


Stream Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) online in België

Wil je Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) kijken? Is de film Van rijdende PCC tot concervenblik te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Van rijdende PCC tot concervenblik kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 31 december 1993
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Documentaire & Historisch
  • Productiebedrijven Kees Pronk
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Tram, Den haag, Pcc, Pcc-car & Htm.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Van rijdende PCC tot concervenblik (1993) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.