Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) poster

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie 2010

  • 3.2 2 stemmen
  • 29 min
  • Familie

Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Volgens een zeer oude legende zou er een mummie in de sarcofaag zitten… Andere schepen hebben hem al geprobeerd te vervoeren, maar allemaal verdwenen ze op mysterieuze wijze. Gelukkig kon Osiris, de assistent van tante Cleo, de sarcofaag iedere keer weer veilig terug bezorgen aan tante Cleo. Piet en zijn maatjes zijn niet bang voor de legende en zullen dit klusje opknappen. Ze varen samen met de sarcofaag het avontuur tegemoet…!


Stream Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) online in België

Wil je Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) kijken? Is de film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie met Peter Van De Velde te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) streamen op Telenet.

Stream Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) gratis
  • Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie is beschikbaar op Telenet Telenet

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 18 september 2010
  • Speelduur 29 minuten
  • Genres Familie
  • Productiebedrijven Studio 100
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Fan film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) met Peter Van De Velde is te streamen op Telenet.

Momenteel kun je Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.