Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) poster

Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk 2007

  • 55 min
  • Documentaire

Theodore 'Dutch' Van Kirk navigeerde de eerste atoombom missie in Hiroshima, Japan, en nam later deel aan de eerste atoombom tests op het Bikini-atol.


Stream Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) online in België

Wil je Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) kijken? Is de film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk met Theodore "Dutch" Van Kirk te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Zaterdag 30 juni 2007
  • Speelduur 55 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Arkansas Educational Telecommunications Network
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Atomic bomb & Hiroshima, japan.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Enola Gay's Navigator: Theodore (Dutch) Van Kirk (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.