The Last Front 2024

  • 6.4 5 stemmen
  • 98 min
  • Drama Oorlog Historisch Thriller
Trailer afspelen

The Last Front gaat terug naar de zomer van 1914 wanneer de Eerste Wereldoorlog net is uitgebroken. Het serene leven in een Belgisch dorp wordt bruut verstoord wanneer een meedogenloze Duitse luitenant en zijn troepen de inwoners beginnen te terroriseren. Nadat een persoonlijke tragedie hem tot die beslissing dwingt, besluit de lokale boer Leonard (Iain Glen) leider te worden van het plaatselijke verzet. Terwijl Leonard en zijn strijdmakkers uit het dorp zich met gevaar voor eigen leven door de bossen navigeren, bereiden ze zich voor op een explosieve confrontatie. Hun moed en vasthoudendheid vormen de drijvende kracht achter wat wel eens hun laatste gevecht tegen de vijand zou kunnen zijn.


Stream The Last Front (2024) online in België

Wil je The Last Front (2024) kijken? Is de film The Last Front met Iain Glen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Last Front kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Last Front te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Last Front (2024) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Last Front (2024)
  • The Last Front kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • The Last Front kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
  • The Last Front kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur The Last Front (2024)
  • The Last Front kan je huren op Apple TV Apple TV
  • The Last Front kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies
  • The Last Front kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 februari 2024
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Drama, Oorlog, Historisch & Thriller
  • Productiebedrijven The Last Front Cvba, Enigma Releasing & Kinepolis
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden World war i, Village, Forbidden love, Last stand, Revenge thriller, Good and evil & Ambivalent.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Last Front (2024) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Last Front (2024) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Last Front (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Last Front (2024) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Last Front (2024) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Last Front (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Last Front (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Last Front (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Last Front (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Last Front (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Last Front (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Last Front (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Last Front (2024) met Iain Glen kopen of huren op Apple TV in België.