Gegijzeld door Anorexia (2019) poster

Gegijzeld door Anorexia 2019

  • 7 1 stemmen
  • 60 min
  • Documentaire

Anorexia is nog altijd de dodelijkste, psychiatrische aandoening. Zembla spreekt in deze documentaire met de vaders van Ira en Nora die eerder aan de ziekte overleden. Volgens ouders die Zembla spreekt, ging het in de eetklinieken die hun dochters bezochten, vanwege de besmettelijkheid van de ziekte, alleen maar van kwaad tot erger. Soms zijn patiënten zo suicidaal dat behandelaars er radeloos van worden. Ze weten niets anders meer dan de meisjes vastbinden en met dwangvoeding in leven houden. Minister Hugo de Jonge wil de anorexiazorg in Nederland verbeteren. Hij richtte hiervoor een commissie op, die deze maand met aanbevelingen komt. Zembla onderzoekt: Wat maakt deze groep zo moeilijk te behandelen en waarom sterven er meisjes aan deze onbegrijpelijke ziekte.


Stream Gegijzeld door Anorexia (2019) online in België

Wil je Gegijzeld door Anorexia (2019) kijken? Is de film Gegijzeld door Anorexia te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gegijzeld door Anorexia kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 oktober 2019
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven NPS Televisie
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Anorexia.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gegijzeld door Anorexia (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gegijzeld door Anorexia (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gegijzeld door Anorexia (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gegijzeld door Anorexia (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.