A Karate Christmas Miracle 2019

  • 3.4 9 stemmen
  • 81 min
  • Actie Familie Drama
Trailer afspelen

Nadat zijn vader een jaar eerder verdween tijdens een massale schietpartij op eerste kerstdag, maakt de 10-jarige, vroegrijpe Jesse Genesis een '12 Days of Christmas List' met taken. Als hij ze allemaal voltooit, inclusief zichzelf leren een karate-zwarte band te worden, denkt hij dat zijn vader met Kerstmis zal terugkeren. Jesse's verfijnde, workaholic moeder, Abby, gelooft dat haar man verdwaald is geraakt bij de schietpartij, maar krijgt een sprankje hoop door visioenen die Jesse aan haar rapporteert. Nadat Abby de hulp heeft ingeroepen van een excentrieke, helderziende professor in de rechten, ontstaat er een achtbaanthriller waarin het trio een mysterie ontrafelt dat niemand had verwacht - en misschien, heel misschien getuige zijn van de levering van een wonder dat alleen met Kerstmis kan gebeuren.


Stream A Karate Christmas Miracle (2019) online in België

Wil je A Karate Christmas Miracle (2019) kijken? Is de film A Karate Christmas Miracle met Mario Del Vecchio te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Karate Christmas Miracle kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 mei 2019
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Actie, Familie & Drama
  • Productie budget $1,500,000

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Karate Christmas Miracle (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Karate Christmas Miracle (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Karate Christmas Miracle (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Karate Christmas Miracle (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.