Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna 2010

  • 7.1 7 stemmen
  • 60 min
  • TV Film Avontuur Mysterie
Trailer afspelen

Na het laatste mysterie van het huis Anubis is iedereen zijn eigen weg gegaan. Nienke studeert geneeskunde en werkt in het ziekenhuis als Appie plotseling binnen wordt gebracht op de afdeling spoedgevallen. Ze ontdekt dat hij vervloekt is door een Germaanse Orde. Als Appie in het ziekenhuis ligt krijgt hij bezoek van zijn vriendin Belona, maar Amber is daar niet zo blij mee. En is die Belona wie ze zegt dat ze is? Er is maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen. Het wordt een race tegen de klok om Appie te redden, maar nog meer een strijd om de oude vriendschap. Kan de lokroep naar avontuur de Club weer bij elkaar brengen? Kunnen de oude bewoners hun eigen verschillen en geschillen aan de kant schuiven?


Stream Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) online in België

Wil je Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) kijken? Is de film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna met Loek Beernink te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) Nederlandstalige ondertiteling
Veronica.Mars.S01E08.Like.a.Virgin.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264.DUAL-alfaHD Downloaden
Veronica.Mars.S01E08.HDTV Downloaden
Veronica.Mars.S01E08.WS.DVDRip.XviD-FoV Downloaden
HDTV S01E08 Downloaden
Veronica Mars - Season 1 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 31 oktober 2010
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres TV Film, Avontuur & Mysterie
  • Productiebedrijven Studio 100 & Nickelodeon
  • Productielanden Belgium & Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.