Camp Blood 8: Revelations (2020) poster

Camp Blood 8: Revelations 2020

  • 3 13 stemmen
  • 82 min
  • Horror Komedie

Het moorden in Camp Blood stopte een tijdje. Maar de zoon van de oorspronkelijke killer-clown heeft het kapmes vastgehouden en wordt bestuurd door zijn gestoorde moeder, en blijft iedereen vermoorden die zijn bos betreedt. Wanneer het voertuig van een groep vrouwelijke volleyballers in het bos kapot gaat, zijn ze allemaal potentiële slachtoffers van de moordende clown. Hun leider en coach Dolly, bedenkt een plan dat bedoeld is om hen te helpen ontsnappen, maar dat ze mogelijk allemaal kan doden. Is ze betrokken bij de moorden? Heeft ze zelf een duister geheim? Alles zal onthuld worden.


Stream Camp Blood 8: Revelations (2020) online in België

Wil je Camp Blood 8: Revelations (2020) kijken? Is de film Camp Blood 8: Revelations met Rhei Liu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Camp Blood 8: Revelations kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 5 januari 2020
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Horror & Komedie
  • Productie budget $10,000
  • Productiebedrijven Sterling Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Machete, Sequel, Woods, Slasher, Sole survivor, Killer clown, Evil clown, Camp blood, Volleyball coach, Masked killer & Volleyball team.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Camp Blood 8: Revelations (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Camp Blood 8: Revelations (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Camp Blood 8: Revelations (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Camp Blood 8: Revelations (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.