Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) poster

Doe es wat, Meneer Sonneveld 1962

  • 8 1 stemmen

In de zomer van 1962, in Frankrijk, werden de eerste plannen gesmeed voor de show die Doe es wat, meneer Sonneveld zou heten. Huub Janssen speelde als tekstschrijver een voorname rol. Voor de regie werd Jason Lindsey benaderd. De meeste scènes kwamen uit eerdere cabaretprogramma's, de meeste liedjes waren nieuw. Een zwoele nacht in Krimpen aan den IJssel bijvoorbeeld, dat een vertaling is van Un clair de lune à Maubeuge. De show werd uitgezonden op 5 december 1962, vijf dagen na de allerlaatste voorstelling van My Fair Lady. Het succes was zo groot dat er werd besloten tot een herhaling in de oudejaarsnacht. Terwijl half Nederland ervan sprak, zat Sonneveld in Frankrijk.


Stream Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) online in België

Wil je Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) kijken? Is de film Doe es wat, Meneer Sonneveld met Wim Sonneveld te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Doe es wat, Meneer Sonneveld kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 5 december 1962

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Doe es wat, Meneer Sonneveld (1962) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.