Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) poster

Silent Victory Submarine Warfare in WWII 2010

  • 8 1 stemmen
  • 86 min
  • Documentaire Oorlog

Deze documentaire over de Tweede Wereldoorlog berust op een ongebruikelijke stelling: er wordt beweerd dat, in de nasleep van Pearl Harbor, de acties die door de U.S.A.F. die werkelijk hielpen het tij te keren, werden niet gepleegd door de alom bejubelde U.S.N. piloten of vliegdekschepen, maar door de Amerikaanse onderzeeërs – stille krijgers onder het bedrieglijk rustige oceaanoppervlak. De onderzeeërs waren tenslotte verantwoordelijk voor het ernstig verwonden van de Japanse industrie, het vrijwel vernietigen van de Japanse koopvaardijvloot en het voorkomen van versterking van de Japanse militaire garnizoenen. Bij het weergeven van dit verhaal maakt het programma gebruik van een reeks interviews met militaire veteranen en eindeloze archiefbeelden van zeeslagen die chronologisch het aangrijpende verhaal vertellen van het Pacifische front van de oorlog.


Stream Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) online in België

Wil je Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) kijken? Is de film Silent Victory Submarine Warfare in WWII met Drew Birdseye te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Silent Victory Submarine Warfare in WWII kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 13 april 2010
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Documentaire & Oorlog
  • Productiebedrijven Timeless Media Group
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Submarine, World war ii & Nautical.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Silent Victory Submarine Warfare in WWII (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.