The Ultimate Guide: House Cats (2024) poster

The Ultimate Guide: House Cats 2024

  • 5.8 3 stemmen
  • 52 min
  • Documentaire

behandelt de huiskat tot in detail en is zowel informatief als humoristisch. Tot in detail wordt geïllustreerd hoe mens en kat de afgelopen 4000 jaar metgezellen zijn geworden en hoe de kat nooit echt gedomesticeerd is, ook al denken we dat dat wel het geval is geweest. Met de bekende Ultieme gids -technieken wordt gedemonstreerd waarom ze in het donker kunnen zien, waarom ze zo hoog kunnen springen en waarom ze op hun voeten landen. Ontdek ook een huis met een katten pad van 50 meter dat door het hele huis loopt en aan het plafond hangt.


Stream The Ultimate Guide: House Cats (2024) online in België

Wil je The Ultimate Guide: House Cats (2024) kijken? Is de film The Ultimate Guide: House Cats te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Ultimate Guide: House Cats kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 september 2024
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Discovery

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles


Veelgestelde vragen

De film The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Ultimate Guide: House Cats (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Ultimate Guide: House Cats (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Ultimate Guide: House Cats (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Ultimate Guide: House Cats (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.