Secrets Of The Maya Underworld (2005) poster

Secrets Of The Maya Underworld 2005

  • 5.2 2 stemmen
  • 48 min
  • Documentaire

In tegenstelling tot andere grote beschavingen zoals de Romeinen en de oude Egyptenaren, ontstond het Maya-rijk niet aan de oevers van een machtige rivier. Een groot deel van de Maya-wereld is in feite verstoken van zelfs de kleinste rivier of het kleinste meer. Waarom hebben ze dan Yucatan bevolkt? De Maya's geloofden dat de zoetwaterpoelen, ‘cenotes’, verspreid over het gebied, heilige portalen naar de onderwereld waren. Het zijn inderdaad portalen, maar eerder naar een ongelooflijk ondergronds labyrintisch riviersysteem. Onder de met jungle begroeide Mayatempels van Yucatan ligt een wereld die nog mysterieuzer en ongelooflijker is dan de Maya's zich ooit hadden kunnen voorstellen. Er is een hele voedselketen gevonden in de diepste uithoeken van de cenotes – meer dan twintig soorten die nog nooit het daglicht hebben gezien. Sommige ondergrondse grotten zijn niet helemaal gevuld met water... ongelofelijk, ze herbergen duizenden vleermuizen.


Stream Secrets Of The Maya Underworld (2005) online in België

Wil je Secrets Of The Maya Underworld (2005) kijken? Is de film Secrets Of The Maya Underworld te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Secrets Of The Maya Underworld kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Zaterdag 1 januari 2005
  • Speelduur 48 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven BBC

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Secrets Of The Maya Underworld (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Secrets Of The Maya Underworld (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Secrets Of The Maya Underworld (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Secrets Of The Maya Underworld (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.