Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties 1991

  • 4.8 2 stemmen
  • 60 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

The Dominoes Movie is een audiovisueel album uit de jaren zestig. Niet de chronologische jaren zestig, maar het elektrische, turbulente decennium van rock, revolutie en de oorlog in Vietnam. The Dominoes Movie concentreert zich op een opeenvolging van dertien evolutionaire tableaus, die de visie van de regisseur overbrengen dat het ene tot het andere leidt, zoals in het domino-effect waarbij de ene verandering of gebeurtenis een soortgelijke veroorzaakt, die vervolgens weer een extra verandering of gebeurtenis veroorzaakt, enzovoort. Een portret van het decennium van de Vietnamoorlog zonder commentaar, volledig gepresenteerd via nieuwsbeelden en een soundtrack met BB King, Marvin Gaye, The Rolling Stones, Grateful Dead, Janis Joplin, Santana, Neil Young, CSN&Y, Van Morrison, The Incredible String Band, Canned Heat en David Peel.


Stream Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) online in België

Wil je Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) kijken? Is de film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 januari 1991
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Red Dawn Productions

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dominoes: An Uncensored Journey Through the Sixties (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.