Dream House 2011

  • 6.1 1329 stemmen
  • 93 min
  • Mysterie Drama Thriller
Trailer afspelen

De succesvolle uitgever Will Atenton (Daniel Craig) stopt met zijn baan in New York om, samen met zijn vrouw Libby (Rachel Weisz) en twee dochters, te verhuizen naar een schilderachtig dorpje in New England. Maar dan komen ze erachter dat in hun perfecte huis een moeder en haar kinderen zijn vermoord. Het hele dorp is van mening dat haar man, de enige overlevende, de dader is. Wanneer Will deze tragedie onderzoekt, komt zijn enige aanwijzing van Ann Paterson (Naomi Watts). Zij is een buurvrouw die goed bevriend was met de familie. Will en Ann proberen samen het verontrustende mysterie op te lossen.


Stream Dream House (2011) online in België

Wil je Dream House (2011) kijken? Is de film Dream House met Daniel Craig te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dream House kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Dream House (2011) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Dream House te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Dream House (2011) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Dream House (2011) gratis
  • Dream House is beschikbaar op Netflix Netflix
Koop Dream House (2011)
  • Dream House kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Dream House kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
Huur Dream House (2011)
  • Dream House kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Dream House kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies

Download Dream House (2011) Nederlandstalige ondertiteling
DREAM_HOUSE_BD_BLUEBIRD(retail) Downloaden
Dream.House.2011.720p.BluRay_ASB_1 Downloaden
Dream House 2011 BRRip XviD-FTW Downloaden
Dream House 2011 R5 HQ Hive-CM8 Downloaden
Dream House 2011 READNFO R5 LiNE XViD DTRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 september 2011
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Mysterie, Drama & Thriller
  • Productie budget $50,000,000
  • Opbrengst $39,984,400
  • Productiebedrijven Cliffjack Motion Pictures & Morgan Creek Entertainment
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Family relationships, Psychiatric hospital, Neighbor, Snow, Author, House fire, Extension ladder, Last day on job, Murder case & Secret room.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dream House (2011) met Daniel Craig is te streamen op Netflix. Dream House (2011) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Dream House (2011) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Dream House (2011) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Dream House (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dream House (2011) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dream House (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dream House (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dream House (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Dream House (2011) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Dream House (2011) onbeperkt gratis kijken.

Dream House (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dream House (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dream House (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dream House (2011) met Daniel Craig kopen of huren op Apple TV in België.