妻と飛んだ特攻兵 2015

  • 8 1 stemmen
  • 130 min
  • Romantiek Drama Oorlog
Trailer afspelen

In juni 1945 gaat Yamauchi Fusako alleen naar Manchuria, waar haar man, Setsuo, een tweede luitenant van het Kwantung -leger, is gevestigd. Op dat moment hadden 200.000 Japanners zich gevestigd in Manchuria, een Japans bezet territorium. Fusako wordt veilig herenigd met haar man op het hoofdkwartier van het vijfde trainingssquadron van het Kwantung -leger in Dahushan in Manchuria. Setsuo zorgt ook voor zijn geliefde vrouw, maar zijn positie is een instructeur van de jonge soldaten die uiteindelijk zelfmoordaanvallen zullen uitvoeren. Hij vraagt ​​zich af of hij haar had moeten oproepen en spreekt over deze gemengde gevoelens tot zijn commandant, Michiba Kazuo, een eerste luitenant. Michiba maakt zich zorgen over de pogingen van Setsuo om zijn vrouw te koesteren vóór de komende confrontatie op Homeland. Fusako leert over het leven in Manchuria van de vrouw van Michiba, ETSU.


Stream 妻と飛んだ特攻兵 (2015) online in België

Wil je 妻と飛んだ特攻兵 (2015) kijken? Is de film 妻と飛んだ特攻兵 met 成宮寛貴 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 妻と飛んだ特攻兵 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 16 augustus 2015
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Romantiek, Drama & Oorlog
  • Productiebedrijven TV Asahi
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 妻と飛んだ特攻兵 (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 妻と飛んだ特攻兵 (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 妻と飛んだ特攻兵 (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.