Snake Eater's Revenge 1989

Originele titel: Snake Eater II: The Drug Buster

  • 4.3 23 stemmen
  • 93 min
  • Actie
Trailer afspelen

Agent Jack Kelly heeft het nog steeds moeilijk om zich aan de regels te houden wanneer het om misdaadbestrijding gaat. Hij heeft het vooral gemunt op het lokale drugssyndicaat, vanwege de vele onschuldige slachtoffers die er vallen. Op een dag gaat hij te ver en Jack staat voor de keuze: ofwel een paar maandjes de cel in, ofwel een bepaalde tijd ter observatie in het plaatselijke gekkenhuis. Hij kiest voor het tweede. Wanneer hij echter te weten komt dat nu ook jonge kinderen sneuvelen in dit drugscircuit, ontsnapt hij uit de instelling en probeert alsnog de organisatie op te rollen. Deze keer doet hij het volledig op zijn manier...


Stream Snake Eater's Revenge (1989) online in België

Wil je Snake Eater's Revenge (1989) kijken? Is de film Snake Eater's Revenge met Lorenzo Lamas te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Snake Eater's Revenge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Snake Eater's Revenge te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Snake Eater's Revenge (1989) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Snake Eater's Revenge (1989)
  • Snake Eater's Revenge kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Snake Eater's Revenge kan je kopen op Rakuten TV Rakuten TV
  • Snake Eater's Revenge kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Snake Eater's Revenge (1989)
  • Snake Eater's Revenge kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Snake Eater's Revenge kan je huren op Rakuten TV Rakuten TV
  • Snake Eater's Revenge kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 1 oktober 1989
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Actie
  • Productiebedrijven Cinépix Film Properties (CFP)
  • Productielanden Canada

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Snake Eater's Revenge (1989) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Snake Eater's Revenge (1989) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Snake Eater's Revenge (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Snake Eater's Revenge (1989) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Snake Eater's Revenge (1989) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Snake Eater's Revenge (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Snake Eater's Revenge (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Snake Eater's Revenge (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Snake Eater's Revenge (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Snake Eater's Revenge (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Snake Eater's Revenge (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Snake Eater's Revenge (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Snake Eater's Revenge (1989) met Lorenzo Lamas kopen of huren op Apple TV in België.